Charles Schwab - Can't login in with extension

A list of problematic websites and workarounds to make them work

Moderators: admin, anatoly_LP, chantieLP, robyn, JoeSiegrist

Charles Schwab - Can't login in with extension

Postby shipdriver92 » Wed Mar 04, 2020 8:48 pm

This is a recent issue. Has been working fine.

Launch never worked (but I've noticed that's common with some financial sites).

Issue is with Chrome while using the extension;
When using Chrome the extension fills in user name and password. I get an error "this feature not available now". If I open the vault and copy and paste, same error.
If I turn off the extension I can login via copy and paste.
Had a sharp tech support guy at Schwab have me use Chrome Incognito and copy and pasting worked as well. I could copy and paste with Foxfire as well but don't use it that much and don't have the LP extension installed on it. Copying and pasting with Chrome is easier than logging in on a different browser.

So...I login to this site a lot, especially lately, lol. Opening the vault and copy and pasting isn't the end of the world but I really miss the ease of the extension. Any ideas why this just started occurring? Tech Support knew nothing specific to Password Vaults or any recent changes they made. How can I get Chrome Extension to start working for Charles Schwab again?
shipdriver92
 
Posts: 12
Joined: Sat Dec 28, 2019 11:41 pm

Re: Charles Schwab - Can't login in with extension

Postby shipdriver92 » Thu Mar 12, 2020 5:38 pm

Never mind. It is working now.
shipdriver92
 
Posts: 12
Joined: Sat Dec 28, 2019 11:41 pm

Re: Charles Schwab - Can't login in with extension

Postby jcp425 » Wed Jun 03, 2020 2:36 pm

I am having this problem with Charles Schwab for months.
It pastes in a password from the extension (Chrome, last several versions) and it looks like its the correct password then it gets changed to a shorter (and wrong) thing that i cant tell what it is.

If i go to the extension, select Copy Password and paste on top of whats in the password box, i can then log in. Every time. Username is always correct.

This is super-annoying since i do this 5 or 6 times a day and Schwab is the *only* site i have this problem with. I assume its some sort of programming on the Schwab site.
Any way to fix it? (I have tried deleting Schwab from the Vault and re-adding it, didnt help)
-jcp-
jcp425
 
Posts: 1
Joined: Wed Jun 03, 2020 2:33 pm


Return to Workarounds For Problematic Logins

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests