Possible problem with version 4.31.2.3?

Have questions about LastPass, or having problems using it? Ask for help here!

Moderators: admin, anatoly_LP, chantieLP, Israel, JoeSiegrist, robyn

Possible problem with version 4.31.2.3?

Postby NoneShallPass » Wed Aug 14, 2019 3:15 pm

Logged into LastPass this morning, running on Linux and Firefox and using Yubikey 2-factor login. Then successfully logged into Gmail using LastPass. Then was automatically logged out of LastPass, presumably because LastPass updated to version 4.31.2.3 of LastPass which seems to have been released today, 8/14/2019. Now I can no longer log into Lastpass on this machine.

I have tried re-booting computer, clearing Firefox cache, but still not able to log in. The characteristics of the login failure are that I get the login screen, where I enter my email and password, I then hit enter which normally brings up the 2-factor token request but instead there is just a circling animation and nothing else happens. Any one else seeing this?

My windows machine running the June 06 2019 version 4.29.0.4 of Lastpass is working fine.
NoneShallPass
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 14, 2019 2:53 pm

Re: Possible problem with version 4.31.2.3?

Postby 245pass » Wed Aug 14, 2019 6:12 pm

Curious as I am having the exact same problem. Worked fine this morning until the plugin updated. Now I can't access LastPass. My phone app which hasn't updated still works fine.
245pass
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 14, 2019 6:09 pm

Re: Possible problem with version 4.31.2.3?

Postby bryates296 » Wed Aug 14, 2019 8:44 pm

I can log in but ALL MY DATA IS GONE
bryates296
 
Posts: 14
Joined: Wed Oct 11, 2017 9:08 pm

Re: Possible problem with version 4.31.2.3?

Postby rob910 » Thu Aug 15, 2019 2:18 am

I have the same issue as NoneShallPass. At the stage where the YubiKey authentication screen usually appears, there is nothing.
rob910
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 15, 2019 2:15 am

Re: Possible problem with version 4.31.2.3?

Postby bert604 » Thu Aug 15, 2019 2:37 am

"brings up the 2-factor token request but instead there is just a circling animation and nothing else happens" Same thing here! came on to say this. Entering an incorrect password works and shows "password incorrect" but entering the correct password and nada! I can't login!
bert604
 
Posts: 4
Joined: Thu Aug 15, 2019 2:35 am

Re: Possible problem with version 4.31.2.3?

Postby sp507 » Thu Aug 15, 2019 3:18 am

I've tried to login this morning with the firefox extension and it fails on password authentication. I've restarted firefox but this made no difference. This is version 4.31.2.3 which was updated on 14th August.

In Chrome it works fine - running version 4.31.1
sp507
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 15, 2019 3:15 am

Re: Possible problem with version 4.31.2.3?

Postby dfgddggfgdg » Thu Aug 15, 2019 3:48 am

I have the same problem as the OP , cannot log in just get the circular loading bar forever.

also tried restarting and clearing cache but no help.

second day of this problem i cant get into my accounts ...
dfgddggfgdg
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 15, 2019 3:46 am

Re: Possible problem with version 4.31.2.3?

Postby dfgddggfgdg » Thu Aug 15, 2019 4:04 am

same problem !!
dfgddggfgdg
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 15, 2019 3:46 am

Cannot log in on firefox

Postby BioTeq » Thu Aug 15, 2019 8:12 am

Anyone else having problems loging in via the browser extension?
I can login fine on the website, but there is nothing that works to log me in on my computers via the extension.
Mac/Windows same issue.
On the Mac I'm still using my old firefox profile so at least I can get in in offline mode, but after reinstalling firefox, wiping my old profile, reinstalling everything, blocking all other extensions and so forth... it just doesnt work.

Help?
BioTeq
 
Posts: 4
Joined: Thu Aug 15, 2019 8:09 am

Re: Possible problem with version 4.31.2.3?

Postby bcfcchampions637 » Thu Aug 15, 2019 9:20 am

I am having the same problem since this morning. I have two laptops with exactly the same version of firefox, and this version of lastpass add on installed.....One logs me in ok, but the other will not log me in at all. Tried disabling all other firefox addons......Still no joy. All other browsers log me in ok.
bcfcchampions637
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 15, 2019 8:16 am

Next

Return to General Support & Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], e0s1028385, Google [Bot] and 61 guests