I trusted my computer, but still get prompted for Multifacto

Have questions about LastPass, or having problems using it? Ask for help here!

Moderators: admin, anatoly_LP, chantieLP, Israel, JoeSiegrist, robyn

I trusted my computer, but still get prompted for Multifacto

Postby simon903 » Mon Jan 14, 2019 7:15 am

Hi,

im having this > I trusted my computer, but still get prompted for Multifactor Authentication.
I run both firefox & edge. Issue is presnet on both browsers.
All was ok until I upgraded to windows 10 - 1809 last week

Ive read the KB https://lastpass.com/support.php?cmd=showfaq&id=3725
I dont have firefox folder in appdata.
I do ahve 'Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe\' there are no .suid files.

I have searche dthe whole appdata for *.suid but find none.

I do use ccleaner, I have removed ccleaner but still have the issue.

any pointers please?
simon903
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 14, 2019 7:03 am

Re: I trusted my computer, but still get prompted for Multif

Postby jpenny84 » Mon Jan 14, 2019 1:22 pm

The first thing to try is to remove all trusted devices, delete any applicable files in the FAQ article linked below, and trust again:

https://lastpass.com/support.php?cmd=showfaq&id=3725
jpenny84
 
Posts: 8324
Joined: Tue Mar 06, 2012 9:10 pm

Re: I trusted my computer, but still get prompted for Multif

Postby simon903 » Tue Jan 15, 2019 8:31 am

yes thanks, but like i said>

"Ive read the KB https://lastpass.com/support.php?cmd=showfaq&id=3725
I dont have firefox folder in appdata.
I do ahve 'Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe\' there are no .suid files."
simon903
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 14, 2019 7:03 am


Return to General Support & Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 58 guests