Capitalone.com on Firefox 57

A list of problematic websites and workarounds to make them work

Moderators: admin, anatoly_LP, chantieLP, JoeSiegrist, robyn

Capitalone.com on Firefox 57

Postby dcpdx » Wed Nov 15, 2017 9:26 am

The form will simply not fill with Firefox 57, I have tried filling it on several different pages on the site. They all fill perfectly using the latest version of Chrome.
dcpdx
 
Posts: 2
Joined: Wed Nov 15, 2017 9:19 am

Re: Capitalone.com on Firefox 57

Postby edhome483 » Sat Nov 18, 2017 2:44 am

I have the same problem with Firefox 57 (Quantum) and capitalone.con. Also does not autofill on vanguard.com.
At least two other sites have no problem.

I installed the binary, and the beta, per the blog: https://blog.lastpass.com/2017/10/lastp ... x-57.html/
Version: 4.1.80
Built: Fri Oct 06 2017 13:14:04 GMT-0400 (EDT)
Binary Component: true (Native Messaging version 4.1.48, built Nov 15 2017 09:44:41)
This did not help.
edhome483
 
Posts: 2
Joined: Fri Nov 17, 2017 2:41 pm

Re: Capitalone.com on Firefox 57

Postby faydao » Mon Nov 20, 2017 11:42 pm

edhome483 Wrote:I have the same problem with Firefox 57 (Quantum) and capitalone.con. Also does not autofill on vanguard.com.
At least two other sites have no problem.

I installed the binary, and the beta, per the blog: https://blog.lastpass.com/2017/10/lastp ... x-57.html/
Version: 4.1.80
Built: Fri Oct 06 2017 13:14:04 GMT-0400 (EDT)
Binary Component: true (Native Messaging version 4.1.48, built Nov 15 2017 09:44:41)
This did not help.


I used FF57, and after that I downgrade for FF 52-55, It didn't work until I replace the profile before FF57.
faydao
 
Posts: 1
Joined: Mon Nov 20, 2017 11:40 pm

Re: Capitalone.com on Firefox 57

Postby Ozarks » Wed Nov 22, 2017 3:23 pm

Same problem. FF 57 on Linux Mint 18.2 Cinnamon
Ozarks
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 22, 2017 3:22 pm

Re: Capitalone.com on Firefox 57

Postby aluminu » Wed Nov 22, 2017 10:07 pm

I'm also having an issue with autofill for Capital One on this page as well as others.
https://verified.capitalone.com/sic-ui/ ... oduct=Card

Firefox 57.0 64-bit
LastPass Toolbar Version: 4.2.1.21a
Binary Component: true (Native Messaging version 4.1.48)
Windows 7 Pro SP1 64-bit
aluminu
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 22, 2017 9:47 pm

Re: Capitalone.com on Firefox 57

Postby 389dave » Mon Nov 27, 2017 4:00 am

I have the same problem with Firefox 57 (also 56) on Linux.
389dave
 
Posts: 3
Joined: Mon Sep 19, 2016 12:20 am

Re: Capitalone.com on Firefox 57

Postby ti13828123434 » Sat Dec 09, 2017 4:58 pm

Having the same issue with Capital One on Firefox 57 on Linux.
ti13828123434
 
Posts: 1
Joined: Sat Dec 09, 2017 4:56 pm

Re: Capitalone.com on Firefox 57

Postby dsdavis » Fri Dec 29, 2017 8:55 am

I'm having the same problem.

It works fine in Chrome, but not Firefox.
dsdavis
 
Posts: 1
Joined: Wed Apr 13, 2016 4:54 pm

Re: Capitalone.com on Firefox 57

Postby peterw4tw34tw3 » Sat Dec 30, 2017 7:04 pm

Is there any fix for this coming?
peterw4tw34tw3
 
Posts: 1
Joined: Sat Dec 30, 2017 7:03 pm

Re: Capitalone.com on Firefox 57

Postby terandrite » Mon Jan 01, 2018 12:45 am

This is not some obscure website; this is a financial services portal provided by a Fortune 500 company.

It is *unacceptable* from a security standpoint to have to open and edit the password entry, reveal it in clear text, copy it, switch tabs back to the login tab and paste it in. *This is a banking website.*

I would really like to see a fix to this soon.
terandrite
 
Posts: 3
Joined: Mon Jan 01, 2018 12:39 am

Next

Return to Workarounds For Problematic Logins

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests