Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Xmarks support forums

Moderators: azitnay, admin, anatoly_LP, chantieLP, robyn, JoeSiegrist

Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby cjohnson303 » Fri Sep 29, 2017 12:54 pm

Firefox just updated itself to version 56.0, and where my Xmarks add-on was working prior, now it does not. The icon is grayed-out and when I select "Synchronize Now", the little sync window pops up, but nothing happens and it locks up my browser to the point that I have to restart it. I am aware that there is supposed to be some new add-on functionality in Firefox v57+, but that would not appear to be the problem in this case.

Does anyone have any insight into what the issue could be? Even better, anyone know a fix?
cjohnson303
 
Posts: 1
Joined: Fri Sep 29, 2017 12:49 pm

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby jambi » Fri Sep 29, 2017 10:08 pm

I'm having the same exact issue. Xmarks icon on the menu bar is grayed out. Added a new bookmark to the bookmark toolbar, clicked the icon and selected "sync now." The sync process starts and continues indefinitely. Clicking cancel does nothing, and the only way to stop the attempted sync is to click the x in the upper right hand corner of the tab to close the tab out.

Checked the xmarks website / "my xmarks" to check saved bookmarks, and the new toolbar bookmark was not there.

Issue did not present itself until firefox updated to 56 on my computer.
jambi
 
Posts: 1
Joined: Fri Sep 29, 2017 9:57 pm

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby zatz » Sat Sep 30, 2017 3:09 am

Some people are having success with the beta version - see https://addons.mozilla.org/en-GB/firefo ... sions/beta

I haven't tried it myself - hopefully Xmarks will sort things out.
zatz
 
Posts: 1
Joined: Sat Sep 30, 2017 3:06 am

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby jmkray294 » Sat Sep 30, 2017 8:03 am

Same here, update to FF56 caused icon to grey-out and lose functionality. Please fix.
jmkray294
 
Posts: 1
Joined: Sat Sep 30, 2017 7:59 am

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby zach3193 » Sat Sep 30, 2017 9:57 am

I am running Firefox 56 64 bit, on Windows 7 Professional 64 bit.

I went to this site and downloaded Xmarks ver. 4.5.0.1a on my 2 machines and that fixed the issues.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... n-4.5.0.1a

So far no new issues... :)

Zach
zach3193
 
Posts: 1
Joined: Sat Nov 19, 2016 10:39 am

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby Hud » Sat Sep 30, 2017 12:10 pm

I have the same problem. Xmarks stopped working when I switched to Firefox 56 the other day. I'm running MacOS 10.11.6 (El Capitan). The icon is greyed out and any time I try to sync it locks up Firefox. More precisely, the sync window appears, the glowing activity bar (not really a progress bar) is animated, but nothing happens. MacOS doesn't show that Firefox has crashed, but there's no way to do anything else in Firefox with the sync window in front, so I have to force quit Firefox.

I guess I'll try the beta/alpha version, but hopefully this is on the short list to fix.
Hud
 
Posts: 1
Joined: Sat Sep 30, 2017 12:04 pm

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby tron999 » Sat Sep 30, 2017 4:36 pm

zach3193 Wrote:I am running Firefox 56 64 bit, on Windows 7 Professional 64 bit.

I went to this site and downloaded Xmarks ver. 4.5.0.1a on my 2 machines and that fixed the issues.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... n-4.5.0.1a

So far no new issues... :)

Zach


Thank you, this worked for me!
tron999
 
Posts: 1
Joined: Sat Apr 28, 2012 6:46 pm

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby AntoniaZ » Sun Oct 01, 2017 8:04 pm

Well, I am glad it's not just me.

I'm on 56.0 (64 bit) but on Mac OS Sierra 10.12.6

The weird thing is, it's all fine on my MacBook.

I went to the page Zach3193 suggested and that warning about old versions freaked me out. Should I be concerned?

How do I see which version of Xmarks I am running?

Thanks for your help!
AntoniaZ
 
Posts: 4
Joined: Sun Oct 01, 2017 7:56 pm

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby AntoniaZ » Sun Oct 01, 2017 8:13 pm

Part II

I did it but am kinda worried because it's taking soooooooooo long to sync.
AntoniaZ
 
Posts: 4
Joined: Sun Oct 01, 2017 7:56 pm

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby Mazener » Mon Oct 02, 2017 7:58 am

I have installed the xMArks beta version, i can login, but the sync ends with "Error"
I tried to detete all my bookmarks in Firefox an download new from xMarks.
I have a folder System in my Bookmark organization, the first folder platform is filled with book marks , in every second Folder-platform no bookmarks are loaded
Mazener
 
Posts: 1
Joined: Mon Oct 02, 2017 7:54 am

Next

Return to Xmarks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests