Xmarks not working in FF 56.0.1

Xmarks support forums

Moderators: azitnay, admin, anatoly_LP, chantieLP, robyn, JoeSiegrist

Xmarks not working in FF 56.0.1

Postby gogreen » Mon Oct 09, 2017 6:25 pm

Just updated to Firefox 56.0.1 (64-bit). In Xmarks (4.4.1) settings, the login and run setup wizard buttons no longer work. Is there a fix?
gogreen
 
Posts: 21
Joined: Sun Sep 27, 2015 7:06 pm

Re: Xmarks not working in FF 56.0.1

Postby gogreen » Tue Oct 10, 2017 9:02 am

I can confirm that 4.5.0.1a works in Firefox 56.0.1, except that the bottom of one window is cut off. See here: https://www.dropbox.com/s/mnve03t123dahkg/4501a.PNG?dl=0
gogreen
 
Posts: 21
Joined: Sun Sep 27, 2015 7:06 pm

Re: Xmarks not working in FF 56.0.1

Postby jorge46 » Tue Oct 10, 2017 9:28 pm

See topic Xmarks Stopped Working in Firefox 56
https://forums.lastpass.com/viewtopic.php?f=45&t=274365
jorge46
 
Posts: 8
Joined: Fri Jul 15, 2016 7:37 pm


Return to Xmarks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests