Page 4 of 4

Sync duplicated bookmarks - Firefox 56.0.1, Xmarks 4.5.0.2a

PostPosted: Sat Oct 21, 2017 5:00 am
by zingox
Xmarks Sync duplicated bookmarks - Firefox 56.0.1, Xmarks 4.5.0.2a, Windows 7 x64

I had removed Xmarks while it was not syncing with Firefox 56, then found the beta sync version and added it.
On first sync, all my bookmarks (thousands!) were duplicated on the local pc. The bookmarks seemed to be ok on Xmarks' server as far as I could tell.

I'm pleased to see work being done on the sync issue as I tried Firefox's own sync and found it inferior to Xmarks.
Hope you get everything sorted! :)

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

PostPosted: Sun Oct 22, 2017 9:40 am
by julianwells404
I have multiple Windows machines all of which stopped working when moving to Firefox v5.6. I followed the advice of zatz, used the link & downloaded & Installed Xmarks version 4.5.0.1a. I opted to merge bookmarks, which took quite a while ?15 mins, but I can now syncronise again. Thanks zatz.

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

PostPosted: Mon Oct 23, 2017 6:38 am
by fink11272
The byos settings are missing in version 4.5 on firefox !

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

PostPosted: Mon Oct 23, 2017 12:16 pm
by stonebridge
Have tried both 4.5.0.1a and 4.5.0.2a but none of them work for me. I run Firefox 56.0.1 on a PC with Windows 10.
Please fix this as soon as you can.

Edit: Ok, this is weird..after 15 - 20 min or so, my bookmarks suddenly started to download from the server and i can now see them all. But why did it take so long after installing 4.5.0.2a?
Anyways, hoping for a updated version that works better with FF 56

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

PostPosted: Mon Oct 23, 2017 4:18 pm
by jmaine19
Xmarks beta ruined my bookmarks. I had a backup so I was able to restore but it moved around many of my folders and stripped out by dividers; acting as if it were running on Chrome.

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

PostPosted: Thu Oct 26, 2017 12:06 pm
by lafritz213
I installed 4.5.0.1a last week and it was working fine initially. It updated to 4.5.0.3a recently and now it completely locks up Firefox 56.0. I had to launch FF in safe mode to do anything. After disabling XM and restarting in normal mode, I am able to use FF again. Currently running FF 56.0.2 and leaving XM disabled until the next beta is released.

As I noted in another forum, I'd prefer not to have to look for a replacement as I need the cross-browser sync functionality, so I hope this is resolved soon.

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

PostPosted: Sat Oct 28, 2017 8:26 am
by chzuck
Xmarks appears to work OK for me. My problem is when I run Ccleaner all the settings get deleted and I have to go through setup for Xmarks. Would be nice to know where those settings are stored!

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

PostPosted: Mon Oct 30, 2017 7:51 am
by bsrabsra
Changed to version 4.5.04.4 and It doesn't work for me. Boring with the annoying pop up windows for auth continuously. After auth the thing stuck as rotten bearing when sync. I'm tired spending my time like water for nothing . Now disabled it and looking for alternatives. Pity, it was awesome for years before FF56.