Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Xmarks support forums

Moderators: azitnay, admin, anatoly_LP, chantieLP, robyn, JoeSiegrist

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby jpenny84 » Wed Oct 11, 2017 2:00 am

barry Wrote:worked for me as well. Why don't they just add this to the mozilla addon site? Is there a good extension for Last Pass? It doesn't work well either and is listd as LEGACY.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... n-4.5.0.1a


Extensions on the release channel at addons.mozilla.org are subject to manual review by Mozilla. It could be awaiting approval.
jpenny84
 
Posts: 8381
Joined: Tue Mar 06, 2012 9:10 pm

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby Nettleton » Thu Oct 12, 2017 12:21 pm

Ever since the FireFox update to 56+ my xmarks is also greyed out and not working. The window opens and acts like it is working. At that point it just hangs.
Has anyone placed a support ticket? What do they say?

I tried the link for the beta: Zach's recommendation. https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... n-4.5.0.1a
I'm running FireFox 56.0.1 too but the OS is Win10 Pro 64bit. Did not work for me.
Nettleton
 
Posts: 2
Joined: Thu Jun 16, 2011 10:03 am

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby mwoomail297 » Thu Oct 12, 2017 2:20 pm

zatz Wrote:Some people are having success with the beta version - see https://addons.mozilla.org/en-GB/firefo ... sions/beta

I haven't tried it myself - hopefully Xmarks will sort things out.


Thanks. It worked for me.
mwoomail297
 
Posts: 1
Joined: Thu Oct 12, 2017 2:19 pm

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby Proto732 » Fri Oct 13, 2017 8:01 am

Windows 10 w/ FF 56. Installed the Beta. Shows up in the toolbar. But I am unable to Sign In ... so nothing syncs.

When I click Sign In from the the Xmarks Settings menu, nothing happens.

I can run the Wizard, and it says I'm signed in, but when I close the Wizard window Xmarks Settings still shows me as not signed in.

:roll: :(
Proto732
 
Posts: 4
Joined: Sun Feb 19, 2017 9:11 am

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby marcos78 » Tue Oct 17, 2017 8:51 am

Proto732 Wrote:Windows 10 w/ FF 56. Installed the Beta. Shows up in the toolbar. But I am unable to Sign In ... so nothing syncs.

When I click Sign In from the the Xmarks Settings menu, nothing happens.

I can run the Wizard, and it says I'm signed in, but when I close the Wizard window Xmarks Settings still shows me as not signed in.

:roll: :(

Same Problem here...
marcos78
 
Posts: 2
Joined: Tue Oct 17, 2017 8:49 am

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby marcos78 » Wed Oct 18, 2017 6:34 am

I got today a Update on the Xmarks Addin to Version 4.5.0.2a now the Login and Synchronisation works again.
Thanks for the Fix
marcos78
 
Posts: 2
Joined: Tue Oct 17, 2017 8:49 am

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby oCraig » Wed Oct 18, 2017 1:11 pm

Ubuntu Linux 17.04 64-bit & MS Windows 10 64-bit
Firefox v56 64-bit on both

Same greyed-out, never-ending sync issue. As with others, this was resolved by installing the latest beta available below. In my case, it was v4.5.0.2a. I only wish the Xmarks team would get better resourcing from corporate...
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/xmarks-sync/versions/beta

Thanks to everyone who posted / confirmed the solution.

-C
oCraig
 
Posts: 3
Joined: Wed Oct 18, 2017 1:03 pm

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby hptech » Wed Oct 18, 2017 2:43 pm

Hi, thanks for the new version V4.5.0.2a

It works better than the version V4.5.0.1a but:

- If you close Firefox and open it again, the add-on lost the login information.
Clicking on the blue symbol after starting firefox again the process
of installing the add-on begins from scratch. So you have to enter all
information like username and password again. This is a bug.
By the way: This is not related to the point to save login information
to firefox yes or no. The result is the same.
- Also the profile settings are gone after starting firefox again. You see <none>.
This is a bug.
- If you logged in the sync process never ends. This is also a bug.
- It seems that the add-on loses all information after closing firefox.

Please fix this. Thanks!
hptech
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 18, 2017 2:32 pm

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby frenchy967 » Thu Oct 19, 2017 10:36 pm

hptech Wrote:Hi, thanks for the new version V4.5.0.2a

It works better than the version V4.5.0.1a but:

- If you close Firefox and open it again, the add-on lost the login information.
Clicking on the blue symbol after starting firefox again the process
of installing the add-on begins from scratch. So you have to enter all
information like username and password again. This is a bug.
By the way: This is not related to the point to save login information
to firefox yes or no. The result is the same.
- Also the profile settings are gone after starting firefox again. You see <none>.
This is a bug.
- If you logged in the sync process never ends. This is also a bug.
- It seems that the add-on loses all information after closing firefox.

Please fix this. Thanks!

I have the same login issue every time I open FF it requires me to relog
frenchy967
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 19, 2017 10:34 pm

Re: Xmarks Stopped Working in Firefox 56

Postby frenchy967 » Thu Oct 19, 2017 10:37 pm

I have the same log in glitch, need to re-log in every launch of FF
frenchy967
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 19, 2017 10:34 pm

PreviousNext

Return to Xmarks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests