Xmarks Broken ?

Xmarks support forums

Moderators: admin, azitnay, anatoly_LP, chantieLP, JoeSiegrist, robyn

Re: What's up with Xmarks and Chrome 58? Not syncing for a w

Postby sergentpare » Tue Jun 27, 2017 10:22 am

Same thing for me since yesterday

Failed to load resource: the server responded with a status of 502 (Bad Gateway)
xmarks-global.js:12 [6/27/2017 10:17:43] >>> Callback {"status":-3,"errormsg":"Unknown HTTP response: 502","text":"Bad Gateway","len":568,"seclevel":1}
xmarks-global.js:12 [6/27/2017 10:17:43] Invalid response object: {"status":-3,"errormsg":"Unknown HTTP response: 502","text":"Bad Gateway","len":568,"seclevel":1}
xmarks-global.js:12 [6/27/2017 10:17:43] Switching sync server:sync.xmarks.com
xmarks-global.js:12 [6/27/2017 10:17:43] passwords sync is currently disabled, skipping synchronization
xmarks-global.js:12 [6/27/2017 10:17:43] tabs sync is currently disabled, skipping synchronization
sergentpare
 
Posts: 1
Joined: Tue Jun 27, 2017 10:18 am

Xmarks-Server not available

Postby alphazet667 » Tue Jun 27, 2017 10:22 am

Xmarks doesn't work since yesterday.
When I try to sync booksmarks, I get "Bad Gateway".
The Help-Site is not available from the addon in Firefox and Chrome.
When I login an http://www.xmarks.com, MyBookmarks, there are no bookmarks and the Website opens very slow.

What's wrong!
alphazet667
 
Posts: 1
Joined: Tue Jun 27, 2017 10:18 am

Re: My bookmarks suddenly disappeared!

Postby mattwie679 » Tue Jun 27, 2017 10:25 am

this happened to me too, yesterday. Locally I have my bookmarks, but when I log into the xmarks website, my bookmarks are gone. I cannot sync any longer either as I get a bookmark error. I have tried repairing, uploading and downloading. I've tried it on Chrome, Firefox and Safari with no luck.
mattwie679
 
Posts: 3
Joined: Tue Jun 27, 2017 10:23 am

Chrome bookmarks sync

Postby Nostink » Tue Jun 27, 2017 10:31 am

I use Xmarks to sync my desktop Chrome bookmarks across three different machines, works flawlessly.

Where I am stumped is how to sync my iPad and my iPhone Chrome bookmarks. For the iDevices, I don't really care if they are the same set as the Xmarks desktop bookmarks, my main wish is to keep the bookmarks on my Pad and my Phone synced with each other.

Since Xmarks does not do well with having Chrome sync going on my iDevices, I am at a loss on how to keep them synced and yet be able to keep Xmarks working on my desktops. How do others work around this?
Nostink
 
Posts: 11
Joined: Sat Nov 12, 2011 11:05 am

Re: What's up with Xmarks and Chrome 58? Not syncing for a w

Postby ramonemunoz » Tue Jun 27, 2017 10:34 am

This happens to me on Windows 10, Windows 7, Chrome and IE. I just logged a support ticket. Hopefully, as a paying customer, they will get back to me reasonably soon.
ramonemunoz
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 25, 2017 7:09 pm

Re: What's up with Xmarks and Chrome 58? Not syncing for a w

Postby thundercatz » Tue Jun 27, 2017 10:42 am

Yes, same issue here! Just when I thought my Vivaldi troubles were adequately addressed (thanks to this service), the service breaks down.
thundercatz
 
Posts: 3
Joined: Tue Jun 27, 2017 10:19 am

Re: What's up with Xmarks and Chrome 58? Not syncing for a w

Postby mattwie679 » Tue Jun 27, 2017 10:42 am

same boat here. When I log onto the xmarks website, my bookmarks are gone (they're stored locally though). Cannot sync and get an error message.
mattwie679
 
Posts: 3
Joined: Tue Jun 27, 2017 10:23 am

Sync seems completely dead

Postby Kallax » Tue Jun 27, 2017 10:54 am

Hi,

I get sync issues all over the place in Firefox (main use) and in Chrome.

When I try to upload/download/sync I get a 'Bad Gateway' error: Link to picture

Even on the https://my.xmarks.com/ site itself I get a 'sync error': Link to picture
So I believe it's definitely on the server side

And this is from the log-file:
[2017-06-27 07:13:46] >>> POST https://sync.xmarks.com/sync/bookmarks/getchanges
[2017-06-27 07:13:46] >>> Body is: {"baserev":4077,"manual":true,"retry":1,"log":{"mid":"i5547p31","serp":0,"ssEnabled":false,"sbsEnabled":false}}
[2017-06-27 07:13:46] >>> Callback ({status:502, errormsg:""})
[2017-06-27 07:13:46] Returned error: Bad gateway(502)
[2017-06-27 07:13:46] Will retry at Tue Jun 27 2017 07:43:51 GMT+0200 (W. Europe Standard Time)
[2017-06-27 08:00:26] Error: loading location map Error: Places error calling function getItemAnnotation() {
[native code]
} with args [2, "foxmarks/locationMap"] Original error: NS_ERROR_NOT_AVAILABLE: Component returned failure code: 0x80040111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE) [nsIAnnotationService.getItemAnnotation]
[2017-06-27 08:00:26] Host browser is FF22+, use private DB, use async favicon and livemarks functions
[2017-06-27 08:00:26] Host browser is FF29+, use promises for livemarks
[2017-06-27 08:02:22] ------ Xmarks/4.4.1 (/Places) starting upload with sync.xmarks.com ------
[2017-06-27 08:02:22] Host browser is FF22+, use private DB, use async favicon and livemarks functions
[2017-06-27 08:02:22] Host browser is FF29+, use promises for livemarks
[2017-06-27 08:02:22] Entered Status...
[2017-06-27 08:02:22] >>> POST https://sync.xmarks.com/sync/bookmarks/status
[2017-06-27 08:02:22] >>> Body is: {}
[2017-06-27 08:02:23] >>> Callback ({status:502, errormsg:""})
[2017-06-27 08:02:23] Returned error: Bad gateway(502)
[2017-06-27 08:02:23] Will retry at Tue Jun 27 2017 08:17:35 GMT+0200 (W. Europe Standard Time)
Kallax
 
Posts: 2
Joined: Tue Aug 19, 2014 4:31 am

Re: Sync seems completely dead

Postby grberk » Tue Jun 27, 2017 11:05 am

Same.

Support for XMarks seems to be dead, along with their development of anything to fix old issues. I guess I'll just go back to syncing via Chrome. :-/
grberk
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 23, 2014 8:42 pm

Re: Sync seems completely dead

Postby younkint983 » Tue Jun 27, 2017 11:06 am

Same issue here for at least the last twelve hours. Sync with Firefox Xmarks extension and Xmarks for Safari do not connect and show in error. Attempts to load My Xmarks web page fail, also.

Could someone from LP and/or Xmarks please come onto the forum and explain what is happening?
younkint983
 
Posts: 4
Joined: Tue Jun 27, 2017 11:02 am

PreviousNext

Return to Xmarks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests