Enterprise User keeps being deactivated randomly

Customer forum for LastPass Enterprise

Moderators: azitnay, admin, anatoly_LP, chantieLP, robyn, JoeSiegrist

Enterprise User keeps being deactivated randomly

Postby mneely12 » Thu Jul 02, 2020 3:14 pm

Hello there!
Thank you in advance for any advice here. I'm a little confused.
I support a company that uses Enterprise Lastpass for all employees. This is the only reoccurring problem I have found in the past 8 months or so.
There is a user who keeps randomly being deactivated. She has reported it 4 times to me. Each time, she is showing as deactivated in the admin portal

1. Reported on 4/23
- reactivated, assumed it was a random mistake and closed issue
2. Reported on 5/13
- reactivated, reset her master password to something stronger, confirmed login in Chrome with her myself, monitored for a few days, nothing came back up
3. Reported on 6/8
- reactivated, tried to open a support case with LastPass, haven't heard back yet
4. Reported on 7/1
- reactivated and posting here.

Am I missing something that is kicking the user out? She has an available license, there are no errors on her account, just randomly is deactivated one day. Any assistance is appreciated!
mneely12
 
Posts: 1
Joined: Thu Jul 02, 2020 3:05 pm

Re: Enterprise User keeps being deactivated randomly

Postby sbryant895 » Tue Aug 04, 2020 5:24 pm

Hi,
I am facing an identical issue. I see there are no replies here. Any ideas from support??
sbryant895
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 04, 2020 5:21 pm


Return to LastPass Enterprise

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests