Toopher Gone, So New Users Are Stuck

Customer forum for LastPass Enterprise

Moderators: admin, azitnay, anatoly_LP, chantieLP, JoeSiegrist, robyn

Toopher Gone, So New Users Are Stuck

Postby davido309 » Thu Sep 20, 2018 12:53 pm

Now that Toohper is no longer available for iOS (https://enterprise.lastpass.com/getting ... ntication/), our new users are getting stuck trying to login. It's asking them for the Toopher pairing, but they can't get the app, so they can't get the pairing phrase. They're just stuck.

How do we move the new users over to Google Authenticator or similar one that actually still works? I've disabled Toopher in our Enterprise settings, but it still asks him for the Toopher pairing phrase when he tries to log in. We're going on our second day trying to resolve this. Very frustrating. Please advise.
davido309
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 12, 2017 12:54 pm

Re: Toopher Gone, So New Users Are Stuck

Postby davido309 » Thu Sep 20, 2018 12:54 pm

Does the SalesForce Authenticator work in place of Toopher?
davido309
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 12, 2017 12:54 pm

Re: Toopher Gone, So New Users Are Stuck

Postby davido309 » Thu Sep 20, 2018 3:47 pm

I think I may have found the issue. I had this policy enabled...

Require use of Toopher

Require use of Toopher as a second factor of authentication when logging into LastPass. Click the 'enabled' box to enable this policy.

Toopher must be configured by the user.
davido309
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 12, 2017 12:54 pm


Return to LastPass Enterprise

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests