Post New Topic broken in Feedback area?

Moderators: admin, azitnay, anatoly_LP, chantieLP, JoeSiegrist, robyn

Post New Topic broken in Feedback area?

Postby MagicOddball » Thu Jul 17, 2014 5:00 am

At the moment, if I enter the Feedback forum and click Post New Topic, it redirects to some kind of seemingly-blank page (except once where it threw an error about checking to be sure my account has access to the forum) and then dumps me back at the main forums page. Disabling AdBlock or logging out & in again had no effect. :|

In case it matters: I'm using SeaMonkey 2.26.1 under 32-bit Debian Linux.
MagicOddball
 
Posts: 2
Joined: Sun Mar 23, 2014 3:25 am
Location: Sonoma County (S.F. North Bay, Calif.)

Re: Post New Topic broken in Feedback area?

Postby jpenny84 » Thu Jul 17, 2014 10:47 am

New forum posters are restricted from certain areas of the forums for spam control purposes. Once your first few posts are approved, you will have access to all subforums.
jpenny84
 
Posts: 8678
Joined: Tue Mar 06, 2012 9:10 pm

Re: Post New Topic broken in Feedback area?

Postby ron704 » Mon Jul 21, 2014 11:52 pm

I'm trying to figure out now to post a question.
ron704
 
Posts: 2
Joined: Mon Jul 21, 2014 11:43 pm

Re: Post New Topic broken in Feedback area?

Postby dmitrijLP » Sat Jul 26, 2014 7:13 am

ron704 Wrote:I'm trying to figure out now to post a question.


Hi ron704,

If your post doesn't appear immediately after it's submission, please allow some time for the moderators to review/approve your post, as some posts are automatically queued up for a moderation.

Kind regards,
Dmitrij
dmitrijLP
 
Posts: 1332
Joined: Mon Jun 23, 2014 8:46 am


Return to Off Topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests