Page 1 of 1

SAS

PostPosted: Tue Mar 13, 2018 9:50 am
by laurens648

Re: SAS

PostPosted: Wed Aug 22, 2018 1:34 am
by Bimme70
Similar issue with sas.se
I get my username in both username and password field after using the add all fields feature. The password field is listed as a username field when you edit the lastpass entry.

Re: SAS

PostPosted: Thu Jul 04, 2019 9:28 am
by Andreass
Sorry for reviving an old thread but does anyone know how to work with this? I guess they deliberately do this to deter password managers.

Code: Select All Code
<input aria-invalid="false" [b]id="Loginemail" name="LastName"[/b] type="text" maxlength="60" numbers-only="" allow="removespace" move-cursor-to-end="exceptHyphen" autocomplete="off" aria-required="true">


Code: Select All Code
<input aria-label="Lösenord *" aria-required="true" aria-invalid="true" [b]id="Loginpassword" name="LastName"[/b] type="password" maxlength="50" numbers-only="" allow="removespace" move-cursor-to-end="exceptHyphen" autocomplete="off">

Re: SAS

PostPosted: Mon Aug 05, 2019 8:29 am
by onri
I'm also looking for a solution for these websites, annoying to have to type the masterpassword to copy the sas password on each login.