Page 4 of 5

Re: Capitalone.com on Firefox 57

PostPosted: Fri Apr 20, 2018 8:41 am
by Iddepi486
Found a workaround!

Use a script blocker (ex. noscript) to block frames from verified.capitalone.com and the autofill will work!

My noscript custom settings for capital one
https://imgur.com/OWJQnr8

Re: Capitalone.com on Firefox 57

PostPosted: Sat Apr 21, 2018 12:42 pm
by georgeplaten236
terandrite Wrote:This is not some obscure website; this is a financial services portal provided by a Fortune 500 company.

It is *unacceptable* from a security standpoint to have to open and edit the password entry, reveal it in clear text, copy it, switch tabs back to the login tab and paste it in. *This is a banking website.*

I would really like to see a fix to this soon.



Ditto - Still having this problem with 59.0.2 (64-bit).

Re: Capitalone.com on Firefox 57

PostPosted: Tue May 15, 2018 5:20 pm
by cybercat
I am experiencing this problem with CapitalOne on Firefox 54 Linux but it does not happen in Chrome Version 66.0.3359.170 (Official Build) (64-bit). It is very aggravating but seems that it is Firefox as Chrome doesn't have the problem.

Re: Capitalone.com on Firefox 57

PostPosted: Tue May 29, 2018 11:55 pm
by powdermonkey007
please fix this annoyance. same is the case in FF 60.0.1 and LP 4.10.1.0

Re: Capitalone.com on Firefox 57

PostPosted: Sat Jul 28, 2018 1:36 pm
by nonkreon610
Still hereon FF 61.0.1!

Re: Capitalone.com on Firefox 57

PostPosted: Wed Aug 08, 2018 7:58 pm
by williamjallen813
I have the identical problem, works with chrome but not firefox.

Re: Capitalone.com on Firefox 57

PostPosted: Sun Aug 12, 2018 8:48 pm
by User469
I have the same problem with Firefox 61.0.2. Glad I am still in the trial period. Cancelling and switching to Dashlane.

Re: Capitalone.com on Firefox 57

PostPosted: Wed Sep 05, 2018 10:42 pm
by ltpatterson
STILL not working on FF 61! PLEASE FIX!

Re: Capitalone.com on Firefox 57

PostPosted: Thu Sep 06, 2018 1:37 am
by alan714
Love you lastpass ... but this is crazy! Please fix!

Re: Capitalone.com on Firefox 57

PostPosted: Wed Sep 19, 2018 7:00 pm
by DWK
Having this problem, too, but I have a feeling this has something to do with how Capital One has coded their site, not something LastPass has done. I've encountered no less than 4 different login forms all set up completely differently on Capital One's website, and while I did get it working several months ago by tracking the "name" attributes of each username/password field and updating my entry in LastPass accordingly, it looks like some sort of script is running in the background of Capital One's website which is interfering with the autofill capability of LastPass -- only in Firefox, it's worth noting, so that's an issue for Mozilla, too.

Having gone through the scripts in use by capitalone.com using uBlock Origin, I blocked all scripts on deviceinfo.capitalone.com and LastPass began working again on Capital One's website. (It seems after further review only one script -- cc.js -- is hosted at this domain. I do not know what it does, the code has been minified.) This script IS also loaded in Chrome, so why it's breaking in Firefox is, again, an issue for Mozilla. But if you have a robust adblocker like uBlock Origin, target deviceinfo.capitalone.com for blocking and you'll be fine... until Capital One changes their disaster of a website backend again.