Page 1 of 1

Cannot "add site",

PostPosted: Thu Aug 24, 2017 5:22 pm
by ordaz65
With windows 10/Chrome, binary true, I cannot "add site", or save ID and passwords. Have reinstalled Lastpass , but same problem.

Re: Cannot "add site",

PostPosted: Thu Apr 11, 2019 10:50 am
by bwettler810
I have the same problem. I'm using Chrome and all of a suddent today I cannot add any site. The problem is not that I get an error when I try. The problem is there is NO OPTION to add a site to last pass. I've tried various sites to eliminate the possibility there issue is with any site and perfectly function/compatible sites cannot be added either. The OPTION to ADD just does not exist. Click the plus site to add a site, when you are on the site, which used to work now only allows adding a folder or and item. "Site" is NOT an option. And the help documents all assume this exists or direct users to something else called "Save ALL Entered Data" which also does NOT exist. This is April 2019. Does your problem still exist after a year now?

Any one know a solution or I can go for help?

Re: Cannot "add site",

PostPosted: Mon Apr 15, 2019 6:58 am
by noaddsite
You are not alone. No one has responded to the OP in 2017. This has recently happened to me as well. No way to add site. All other options such as email addresses or shopping lists but not sites. I have to open vault, find the plus sign button and then add everything manually. The same with android version. For the desktop I am using Chrome also.

Please can you restore this functionality which until recently worked very well. Alternatively can you provide some response to let us know that it's either intentional or that there is some underlying reason for taking the feature away. The method for adding sites is now very much less convenient than before.

Re: Cannot "add site",

PostPosted: Sat May 11, 2019 12:41 pm
by dave4040
Same here. No one from Lastpass here to answer?

Re: Cannot "add site",

PostPosted: Sat May 11, 2019 12:58 pm
by dave4040
In clicking around I discovered that clicking on the Passwords link on the left nav brings up the modal to add a site. Odd....

Re: Cannot "add site",

PostPosted: Tue Jun 18, 2019 6:07 am
by lyndenbernal
I am trying to click on it but nothing get.

Re: Cannot "add site",

PostPosted: Mon Jun 24, 2019 8:51 am
by lyndenbernal
lyndenbernal Wrote:I am trying to click on it but nothing get.


Please Comment on this I have the genuine issue.