Page 2 of 2

Re: Battle.net passwords are dots instead of password

PostPosted: Mon Jan 28, 2019 5:23 pm
by ricardf
Can you fix this issue!!

Re: Battle.net passwords are dots instead of password

PostPosted: Sun Feb 03, 2019 4:22 pm
by zaphod6502
Can confirm as of today this is still an issue. Obviously this is not a priority for the Lastpass team to fix as this issue has been ongoing for years.

Re: Battle.net passwords are dots instead of password

PostPosted: Sun Feb 17, 2019 4:05 pm
by zuangzhi5
I have had the same problem for a couple of years. I've deleted the entry and recreated it. Nothing changes it. Every time Lastpass enters the password, it's simply a series of dots, instead of the password. Saving it with the correct password doesn't actually change it, as it returns to replacing it with the dots. Rather annoying. Not sure if it's a Battlenet issue or Lastpass, but it would be nice if someone would chime in and at least tell us what's up.

Re: Battle.net passwords are dots instead of password

PostPosted: Sun Feb 17, 2019 9:10 pm
by jpenny84
zuangzhi5 Wrote:I have had the same problem for a couple of years. I've deleted the entry and recreated it. Nothing changes it. Every time Lastpass enters the password, it's simply a series of dots, instead of the password. Saving it with the correct password doesn't actually change it, as it returns to replacing it with the dots. Rather annoying. Not sure if it's a Battlenet issue or Lastpass, but it would be nice if someone would chime in and at least tell us what's up.


Edit the site entry's form fields and delete any erroneously captured fields.

Re: Battle.net passwords are dots instead of password

PostPosted: Tue Feb 19, 2019 6:14 am
by adrianr
Shame to see this is such a long standing problem. I fear I'm a missed cup of coffee away from overwriting my battlenet password. I noticed when I went to change the password that takes place via blizzard.com, so it created an entry for that instead of updating the battlenet entry. I'm keeping this to the side and just manually making sure the passwords match between the two accounts. Poor workaround but hopefully enough to stop me accidentally loosing my password.