Add button is not working in Chrome

Have questions about LastPass, or having problems using it? Ask for help here!

Moderators: admin, Israel, anatoly_LP, chantieLP, robyn, JoeSiegrist

Add button is not working in Chrome

Postby tgojevic » Thu Oct 17, 2019 8:47 am

Hi,

when I try to add a site to Lastpass vault, by choosing a folder where I want it to be stored, clicking on Add button does nothing, it cannot save the site. If I do not select the folder, then it works.

It also works, even by selecting a folder, if I disable uBlock Origin :)

Apart from the obvious "not using uBlock", is there a way to circumvent this? Why is this happening anyway?
tgojevic
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 15, 2017 11:54 am

Re: Add button is not working in Chrome

Postby eds653 » Thu Oct 17, 2019 1:47 pm

I'm having a similar issue. Whenever I try to edit or add a Password I get the twirler for a long time, then a message saying "Sorry, this is taking longer than normal." Up till then it doesn't respond to clicks. After the message I can cancel, thus wasting my effort. I'm a newbie, so have to ask if this is to be expected at "busy times" with LastPasss?
eds653
 
Posts: 2
Joined: Wed Oct 16, 2019 7:41 pm

Re: Add button is not working in Chrome

Postby jay31 » Sat Oct 26, 2019 5:31 pm

I am having the same issue in Firefox
jay31
 
Posts: 1
Joined: Sat Oct 26, 2019 5:30 pm

Re: Add button is not working in Chrome

Postby nrcma98 » Wed Nov 20, 2019 6:35 pm

Bug is still active. Is there a fix coming?
nrcma98
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 24, 2012 1:54 pm

Re: Add button is not working in Chrome

Postby rob326 » Fri Nov 22, 2019 10:09 am

Is anyone from Lastpass looking at this issue? It's been a problem for me in Chrome for 2+ months now. Please advise.
rob326
 
Posts: 1
Joined: Fri Dec 13, 2013 11:18 am

Re: Add button is not working in Chrome

Postby imaxike » Fri Dec 27, 2019 2:58 pm

This is happening to me in both Chrome Version: 79.0.3945.88 and Opera Version: 65.0.3467.78 on Windows 10 Pro for Workstations 1909. When I enter credentials for a new site, I get the normal LastPass popup, but when I click "Add", nothing happens. I can click on it many times and even tried editing then adding and still nothing. The only button that works is "Not now". So that is what I have to click for the window to go away. Then I have to manually add the site and copy and paste all the info to add. Frustrating and time consuming when several new sites need added.
imaxike
 
Posts: 1
Joined: Fri Dec 27, 2019 2:47 pm

Re: Add button is not working in Chrome

Postby dP21 » Mon Jan 20, 2020 2:38 pm

Same issue for me on Google Chrome.
dP21
 
Posts: 10
Joined: Mon Jun 28, 2010 12:00 pm

Re: Add button is not working in Chrome

Postby why991 » Mon Feb 10, 2020 2:47 am

Same issue here too, the Add button on lastpass.com website is not working. Frustrating. Had to use the lastpass browser button to add.
why991
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 10, 2020 2:46 am

Re: Add button is not working in Chrome

Postby khjethwa » Mon Feb 17, 2020 1:49 pm

Same issue is happening for me too - issue has been occurring for the last few months. Considering cancelling if this isn't fixed - no point in paying for a password manager that won't save passwords.
khjethwa
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 17, 2020 1:48 pm

Re: Add button is not working in Chrome

Postby dP21 » Tue Feb 18, 2020 4:26 pm

When will this bug be fixed...?
dP21
 
Posts: 10
Joined: Mon Jun 28, 2010 12:00 pm

Next

Return to General Support & Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], joncaburn and 35 guests