Lastpass Chrome extension broken

Have questions about LastPass, or having problems using it? Ask for help here!

Moderators: admin, Israel, anatoly_LP, chantieLP, robyn, JoeSiegrist

Lastpass Chrome extension broken

Postby cjuk330 » Sat Sep 07, 2019 7:29 pm

Hi All,

I have been having a consustent problem for the last ~4 months using Lastpass Chrome extension.
Up until this, I have been using Lastpass and the Chrome extension for years without issue.

Whats happening is that periodically, say every few days or weeks, the Chrome extension will become completely unresponsive (clicking the icon does nothing) and the only fix is to uninstall and reinstall the extension.
This is happening on multiple computers, both PC and Mac.
The only other Chrome extension I have running is AdBlock. Disabling this extension has no effect.

As I type this, I'm running:
Chrome: 72.0.3626.121 (32 Bit)
Lastpass: 4.32.0

Often the symptom will be that I can click the icon and get the login prompt, but I can never then get the quick menu or access the vault. It also doesn't detect form fills or password entries.

Any thoughts?
cjuk330
 
Posts: 1
Joined: Sat Sep 07, 2019 7:23 pm

Re: Lastpass Chrome extension broken

Postby jeanft423 » Mon Sep 09, 2019 9:16 am

Same problem here!
jeanft423
 
Posts: 1
Joined: Thu Nov 14, 2013 11:35 pm

Re: Lastpass Chrome extension broken

Postby lindsaycoats517 » Fri Sep 13, 2019 9:31 am

Same!
lindsaycoats517
 
Posts: 1
Joined: Fri Sep 13, 2019 9:30 am

Re: Lastpass Chrome extension broken

Postby Jobob » Wed Oct 02, 2019 12:48 pm

I have the same issue for Windows 10 on multiple computers. For Windows 10 I've found that deleting the file in the following folder C:\Users\[user]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\databases\ and restarting chrome also fixes it temporarily.
Jobob
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 02, 2019 12:44 pm

Re: Lastpass Chrome extension broken

Postby davidcheng691 » Wed Oct 02, 2019 4:24 pm

Same problem with Chrome on Mac OS X High Sierra. I uninstalled and reinstalled the extension and it's working for now. I see the latest version of the extension was released today.
davidcheng691
 
Posts: 6
Joined: Tue Feb 07, 2017 11:27 am

Re: Lastpass Chrome extension broken

Postby thexenyth » Mon Oct 21, 2019 6:49 pm

I'm having same issue, in Chrome on Mac OS X Sierra (10.12). This is the second time in the last month or two LP plugin has gone unresponsive. last time I uninstalled the plugin, reinstalled, restarted chrome...it worked. the firefox plugin has never had any issues. Any pros out there have suggestions?
thexenyth
 
Posts: 1
Joined: Mon Oct 21, 2019 6:43 pm

Re: Lastpass Chrome extension broken

Postby Izoflame » Tue Oct 22, 2019 11:06 am

Just curious, for those who responded to OP, whether you're running the same version of Chrome and OS as OP?

In any case, since I don't have a resolution, and haven't seen a response from anyone who does, open a support case and keep us posted!
Izoflame
 
Posts: 5
Joined: Sun Jan 17, 2016 11:55 am

Re: Lastpass Chrome extension broken

Postby tk247 » Wed Oct 23, 2019 6:19 am

Guess what. This will be my 3rd or 4th reinstall this year. Version 77.0.3865.120 (Official Build) (64-bit)
tk247
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 23, 2019 6:17 am

Re: Lastpass Chrome extension broken

Postby test1231 » Sun Oct 27, 2019 6:30 pm

Same problem here!
test1231
 
Posts: 1
Joined: Fri Aug 31, 2018 1:27 am

Re: Lastpass Chrome extension broken

Postby Alhena » Wed Oct 30, 2019 7:37 am

So is there any lastpass guy over here for a quick feedback "ok ticket is open" ?
Would be nice.
Chrome is a hugely used browser, and a lot of people I know using lastpass + chrome are encountering this issue.


edit : not "most", but "a lot"
Alhena
 
Posts: 4
Joined: Wed Feb 10, 2016 6:37 am

Next

Return to General Support & Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: beverlywalker234832 and 46 guests