Latest update

Have questions about LastPass, or having problems using it? Ask for help here!

Moderators: admin, Israel, anatoly_LP, chantieLP, robyn, JoeSiegrist

Latest update

Postby RobIII » Fri Jul 26, 2019 5:25 am

How long is this (<- click for screenshot!) supposed to take? Because I've been staring at it for an hour and nothing happened.
This took seconds on my macbook and then I got "shown around". Both my (PC) workstations just keep spinning this thing. I closed it on one of them, only to find I don't see the updated stuff like the renewed menubar on the left. How do I force this update or how do I fix it?

Even worse: I'm quite afraid because I'm (apparently) now running different versions that things get out of sync or messed up...
RobIII
 
Posts: 10
Joined: Wed Dec 14, 2011 8:30 am

Re: Latest update

Postby icegood » Sun Jul 28, 2019 4:08 am

Same for me. Update takes indefinitely long with no progress. What the hell going on?
Platform : win10+chrome 75.0.3770.142 (Official Build) (64-bit)
icegood
 
Posts: 18
Joined: Tue Oct 16, 2012 8:37 am

Re: Latest update

Postby icegood » Sun Jul 28, 2019 5:08 am

Same issue lastpass has for a long time:
described here
The only possible problem i found under console is "JQMIGRATE: jQuery is not compatible with Quirks Mode"

https://i.imgur.com/FXB2Hhi.png
icegood
 
Posts: 18
Joined: Tue Oct 16, 2012 8:37 am

Re: Latest update

Postby DaneTorson » Wed Aug 28, 2019 2:41 am

Same for me - "JQMIGRATE: jQuery is not compatible with Quirks Mode" in Chrome console.
Can't LastPass guys just check it out please?
It's not like 2 or 3 people having this problem.
DaneTorson
 
Posts: 4
Joined: Fri Jul 19, 2019 2:12 am

Re: Latest update

Postby DaneTorson » Wed Sep 11, 2019 4:37 am

I think i have found a solution:
Export all vault items to file.
Delete all items from the LastPass Vault.
Export them all back, Lastpass upgrades them on the fly.
Annoying thing about all this - you can't "select all" - you have to select your items one by one. If you have several hundred items in the vault it takes a while.
DaneTorson
 
Posts: 4
Joined: Fri Jul 19, 2019 2:12 am

Re: Latest update

Postby icegood » Sun Oct 27, 2019 10:02 am

DaneTorson Wrote:I think i have found a solution:
Export all vault items to file.
Delete all items from the LastPass Vault.
Export them all back, Lastpass upgrades them on the fly.
Annoying thing about all this - you can't "select all" - you have to select your items one by one. If you have several hundred items in the vault it takes a while.

i suspected that problem should be solved in a very easy way. I wonder why developers haven't found automated solution yet! No, i have enough items, so i will not select anything manually. I'm with lastpass for about 8 years. And it would be pity if i should migrate to another solution like 1password due such stupid bugs.
icegood
 
Posts: 18
Joined: Tue Oct 16, 2012 8:37 am

Re: Latest update

Postby najljepsa1755 » Fri Nov 08, 2019 6:36 am

DaneTorson Wrote:I think i have found a solution:
Export all vault items to file.
Delete all items from the LastPass Vault.
Export them all back, Lastpass upgrades them on the fly.
Annoying thing about all this - you can't "select all" - you have to select your items one by one. If you have several hundred items in the vault it takes a while.


I was able to select all and delete all sites , here are the steps:

1. Export and backup list with all data IMPORTANT!!! If you not backup your datat all will be lost!!
2. Got to SItes , change view to "List view"
3. go to the end ow the list and mark checkbox on last entry
4. scroll to the top of the list , and push SHIFT key on keyboard and mark the checkbox of first entry , after that all entryies should be checked
5. Click in "Action" dropdown and chose delete and all sites should be deleted

you can do the same procedure for forms and other stuff.
najljepsa1755
 
Posts: 1
Joined: Fri Nov 08, 2019 6:29 am

Re: Latest update

Postby cybele632 » Tue Dec 17, 2019 2:36 am

how do you "select all" in a list using a Mac? just pushing the shift key doesn't work for me.
cybele632
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 17, 2019 2:35 am


Return to General Support & Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 58 guests