LastPass not working on Samsung S9 (Android 9) with Chrome?

Have questions about LastPass, or having problems using it? Ask for help here!

Moderators: admin, Israel, anatoly_LP, chantieLP, robyn, JoeSiegrist

LastPass not working on Samsung S9 (Android 9) with Chrome?

Postby Kompiler » Fri Jul 19, 2019 12:15 am

Hi,

I've installed LastPass on my Samsung S9 (which is running Android 9) but cannot get Autofill to work in Chrome (v75).

No site that I visit even shows the LastPass popup when tapping on a username/password field let alone fills known sites?

I have:
- checked that Autofill is turned on in Settings.
- ensured the Autofill service is set to LastPass
- disabled 'Save passwords' in Chrome
- cleared caches in chrome
- manually restarted chrome
- rebooted

I do have Secure Startup enabled on my phone so have not enabled the Legacy Autofill feature (but that is fine).

The phone is very vanilla, nothing out of the ordinary installed.

Any ideas on what I am missing?

Cheers
Kompiler
 
Posts: 1
Joined: Fri Jul 19, 2019 12:02 am

Re: LastPass not working on Samsung S9 (Android 9) with Chro

Postby GreenLeaf » Mon Jul 22, 2019 12:35 pm

I am having the same issue. I'm not even entirely sure that it's supposed to work.
GreenLeaf
 
Posts: 5
Joined: Mon Apr 23, 2018 9:44 am

Re: LastPass not working on Samsung S9 (Android 9) with Chro

Postby matthias705 » Tue Aug 13, 2019 7:17 am

Same problem here with the S10e and Chrome 76. Autofill does not work at all in Chrome, while it works fine in Firefox. Looks like Google has once again broken their own services or is there anything we or LastPass can do to fix this?
matthias705
 
Posts: 2
Joined: Tue Aug 13, 2019 7:04 am

Re: LastPass not working on Samsung S9 (Android 9) with Chro

Postby GreenLeaf » Thu Oct 03, 2019 7:33 pm

@matthias705 — Wow, thanks. I had no idea it worked in Firefox. I'm fine using Firefox but didn't realize it worked there. Would be nice to work in Chrome or Brave, but I'm okay with this for now.
GreenLeaf
 
Posts: 5
Joined: Mon Apr 23, 2018 9:44 am


Return to General Support & Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Google Feedfetcher, MSN [Bot] and 94 guests