data-x-lastpass script appears when viewing XML

Have questions about LastPass, or having problems using it? Ask for help here!

Moderators: admin, Israel, anatoly_LP, chantieLP, robyn, JoeSiegrist

Re: data-x-lastpass script appears when viewing XML

Postby Levak » Wed Feb 22, 2017 4:36 am

lpforumposter Wrote:Does everyone with this issue also have an XML rendering plugin enabled like XML Tree? If you view source, the data-x-lastpass script tag is not there.

It's not a plugin, XML pretty print is a default feature of Chrome and many other browsers.
Yes indeed, displaying the source removes that script tag, yet, it is uncomfortable and disturbing to see Lastpass injecting its payload in the XML displayed by default.
Levak
 
Posts: 4
Joined: Tue Feb 21, 2017 4:07 pm

script data-x-lastpass code showing up in Chrome

Postby TigersFan44 » Thu Feb 23, 2017 10:40 am

I have noticed that as of last week, script data-x-lastpass code is displaying within some web pages viewed in Chrome. Not sure if there was an update that caused this. If so, please correct this issue.

Thank you!
TigersFan44
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 23, 2017 10:37 am

Re: data-x-lastpass script appears when viewing XML

Postby TigersFan44 » Thu Feb 23, 2017 10:42 am

This is still a bug and I haven't seen a fix or seen that this has been addressed.
TigersFan44
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 23, 2017 10:37 am

Re: data-x-lastpass script appears when viewing XML

Postby lpforumposter » Thu Feb 23, 2017 3:37 pm

LastPass Support has confirmed that this issue has been acknowledged and will be fixed in the next release. Very disappointed that despite my repeated requests, they would not engage their affected users in their own forum.

"Our team has let us know that it has been fixed for the next release.
Thank you for your patience until then."
lpforumposter
 
Posts: 2
Joined: Tue Feb 21, 2017 5:32 pm

Re: data-x-lastpass script appears when viewing XML

Postby mattyb0y » Fri Feb 24, 2017 12:04 am

Looks like this has been addressed in 4.1.40 of the plugin
mattyb0y
 
Posts: 3
Joined: Sat Feb 04, 2017 7:17 pm

Re: data-x-lastpass script appears when viewing XML

Postby Levak » Fri Feb 24, 2017 6:05 am

Indeed, confirmed, fixed as of 4.1.40.
Thanks!
Levak
 
Posts: 4
Joined: Tue Feb 21, 2017 4:07 pm

Re: Script tag inserted when viewing XML files

Postby Levak » Fri Feb 24, 2017 6:06 am

Fixed in version 4.1.40
Main thread: viewtopic.php?f=12&t=244025&start=30
Levak
 
Posts: 4
Joined: Tue Feb 21, 2017 4:07 pm

Previous

Return to General Support & Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot], zbernie123405 and 60 guests