A couple of problems

Help with the Windows installer (lastpass.exe)

Moderators: admin, anatoly_LP, chantieLP, robyn, JoeSiegrist

A couple of problems

Postby amiew » Fri May 29, 2015 10:26 am

I'm using Firefox Portable 38.0.1 on my desktop; Windows 8

The LP icon disappeared from my desktop. I followed all the instructions on how to fix this glitch, to no avail.

I can't update because I keep getting the connectivity problem message. I tried going staight to the LP download page and getting it there, also to no avail. The last version FF has in the add-ons store is 3.1.1.1, which may be why I lost my icon when FF last updated.

I know this information is somewhere here, but I can't find it. Please direct me to the right place to fix these problems. I can't live without my LP. :(
amiew
 
Posts: 11
Joined: Sun Oct 26, 2014 10:55 am

Re: A couple of problems

Postby jpenny84 » Fri May 29, 2015 11:18 am

You need to disable the anti-virus or browser extension which is causing the error. See: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1048421

Another option would be to download the extension file using another browser and manually installing it into Firefox. Here is a direct download link to the file: https://lastpass.com/download/cdn/lp_win.xpi
jpenny84
 
Posts: 9165
Joined: Tue Mar 06, 2012 9:10 pm

Re: A couple of problems

Postby amiew » Fri May 29, 2015 11:30 am

I got it installed, but I still have no icon. I went into customize and the LastPass toolbar is checked to show, but it isn't showing, nor is the icon.
ETA: Well, the icon finally showed up in the Customize menu, so I got it back. Weird, but glad it's fixed!
amiew
 
Posts: 11
Joined: Sun Oct 26, 2014 10:55 am


Return to Windows Installer Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests